.

.

dimecres, 18 de març del 2015

PUIG DES VOLTOR per SON MALFERIT

Avui, de la mà del nostro guia particular Xisco Hernández, iniciam l'excursió a les portes del Restaurant Es Muntant. Passam per Sarriá i arribam a ses Cases de Son Malferit. Davant hi ha una barrera que hem de passar per la seva dreta. El camí al principi està una mica ocult, però de seguida apareix un bell camí de carro que arriba fins la part alta de Ses Bassas. Una mica abans d'arribar a Sa Bassa Tapada, per l'esquerra hi ha un camí que fa uns anys conectava amb el Coll de Son Ferra. A partir de aqui un camí de ferradura bé definit ens dura fins al cim del Puig des Voltor (també anomenat Moletó de Son Malferit).
Després vam tornar pel mateix camí i ens dirigim cap a l'Àrea de Son Trias, trobam una pista amb una important roca a l'esquerra, que és la que ens dura fins a la Font des Rafal. Es tracta d'una font de mina molt ben conservada, amb taula i seients de pedra davant d'ella i amb una reixa de ferro per impedir que els animals entrin a la mina.
Seguim per la mateixa pista deixant sa font a la nostra dreta i al poc desemboquam al Camí des Correu i ara ja sense pèrdua possible ens plantam al passeig d'Esporles, donant per conclosa la ruta d'avui.



SI VOLS VEURE TOTES SES FOTOGRAFIAS, HAS DE PITJAR AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada