.

.

dijous, 29 de maig del 2014

BOAL de SES SERVERES a SON FORTUNY

Descripció de l'excursió :

Aparcam un cotxe al pàrquing d'Estellencs ( al costat dels Rentadors ) entre Banyalbufar i Estellencs , la resta de cotxes al començament del camí al Boal de ses Serveres km 97 , en cas de no haver-hi suficient espai ho farem 1 Km més endavant , a l'aparcament de " Es Grau " en aquest cas hem de retrocedir a peu aquest trajecte .

Un cop al km 97 agafam el camí esmentat fins arribar a una bifurcació del GR -221 que ens arriba per la dreta , continuam per l'esquerra i arribam a una nova bifurcació , a un minut arribam al berenador "des Boal de ses Serveres " .

Des del " Boal ( corral o tancat , on antigament es tancava als bous i vaques ) " avui convertit en la zona recreativa de Son Fortuny , de la mà de Xisco Hernández ens dirigim fins a enllaçar amb el Camí Vell d'Estellencs , per prosseguir fins les Cases de Son Fortuny ( on prèviament havíem pactat la nostra arribada ) .
Finalment , vam acabar l'excursió en els Rentadors d' Estellencs , on prèviament havíam deixat estacionat un cotxe per embarcar als xofers de la resta de cotxes estacionats en el Km 97 .
Una molt agradable excursió d'aproximadament 12 Km.



SI VOLS VEURE TOTES SES FOTOGRAFIES, HAS DE PITJAR AQUI


PETIT VIDEO RENTADORS D'ESTELLENCS, AQUI


De Puigpunyent a Estellencs by alenyar




Son Fortuny by alenyar




Estelle Nc s by alenyar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada