.

.

dimecres, 5 de febrer del 2014

VOLTA pel TORRENT DE COANEGRA

Avui, el grup, és a dir una part del grup (12 valents), ens hem reunit al lloc habitual per emprendre l'excursió. No obstant això, estava plovent, per la qual cosa s'ha efectuat un intercanvi d'opinions. Finalment, hem acceptat la proposta del nostre company Toni Amengual, que ens ha ofert la seva Finca per estacionar els cotxes, berenar i menjar a cobert.
Després, hem emprès una caminada "tira tira" cap al Torrent de Coanegra. Una caminada, amb una feble pluja i vorejant el torrent que a trams portava bastant aigo. Entre l'anada i la tornada hem caminat 4 hores amb un total de 14 quilòmetres.
Fins, que hem tornat a la Finca den Toni, on després d'encendre la llar de foc, ens hem assegut al voltant d'una taula, per menjar i beure. El nostro company Toni ens ha facilitat uns barralitos plens de whisky i orujo de cafè, que ha fet les delícies del grup i entre riure i riure (mai havia rigut tant), ho hem passat pipa i el president del Grup ens ha informat de les excursions d'aquest mes.
El redactor d'aquesta crònica, ha estat a punt de patir una petita intervenció quirúrgica, que al final no s'ha produït, en no trobar el bisturí el nostre tècnic sanitari del grup.
Malgrat el mal temps, ha estat una excursió molt agradable.



SI VOLS VEURE SES FOTOGRAFIES DE L'EXCURSIÓ HAS DE PITJAR AQUI

SI VOLS VEURE SES FOTOGRAFIES DEL DINAR, HAS DE PITJAR AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada