.

.

dimecres, 22 de gener del 2014

PUIG dels ALBELLONS (Caimari)

Itinerari: Camí vell de Lluc – Comellar dels Albellons – Coll dels Albellons – Cim del puig dels Albellons – i retornada cap a Binibona fins arriba per carretera a Caimari.
Sortim del camí Vell de Lluc fins arribar a ses Cases de Son Canta.
Seguint el camí anam pujant per dins el bosc fins arribar a la carretera de Lluc, a l’alçada de l’inici de la costa Llarga . El nostre itinerari segueix un poc més avall, que ens permet passar per damunt un reixat.
A l’altre cantó entram a l’inici del comellar dels Albellons.
Prosseguim per dins aquesta coma per una pista forestal amb fort pendent.
Ja pujam i dúiem un bon ritme, però fem els alens espessos. Aquesta penosa pujada pareix que no s´acaba mai, idò, a la fi, ve el pla, i una petita davallada, on ens recuperam ràpidament.
Aquest camí finalitza a un rotlle de sitja. Des d’aquí ja divisam en direcció E el coll dels Albellons el nostre següent objectiu.
Hi arribam desprès de superar un pedregós i fort pendent sense camí sols amb l’ajuda d’algunes esporàdiques fites de pedra.
Ens fixam amb una fita de partió de la Comuna de Caimari situada en aquest coll a 537 m.
Ara prosseguim cap a la dreta (un poc cap al SE) sense cap tipus de tirany seguint la paret de partió.
Prosseguim per un clotada, remuntam unes penyes i després de pujar un coster per dins el pinar assolim el cim dels Albellons a 585 m i coronat pel clàssic vèrtex geodèsic (WP-06).
Ja som ben amunt. Estam molt cansats, uns més que el altres.
Les vistes no són molt bones, a causa de la nuvolositat i pluja d'avui.
Tornam a Caimari, seguint una altra direcció cap a Binibona, una ruta bastant dura i perillosa avui, pel fet que no hi ha camí i el relliscós de les roques per la pluja incessant.



SI VOLS VEURE TOTES SES FOTOGRAFIES HAS DE PITJAR AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada